USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Kızılköy İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Vali Mustafa Taşkesen, öğrencilerle buluştu.

Kızılköy İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Vali Mustafa Taşkesen, öğrencilerle buluştu.
28-12-2012 11:36
Google News

Vali Mustafa Taşkesen, , Tokat Merkeze bağlı Kızılköy Köyü` nü ziyaret etti.

 

Kızılköy Köyü` nde vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Taşkesen,  Kızılköy Köyü İlköğretim Okulunu` nu da gezerek öğrencilerle buluştu.


Taşkesen,    ziyaretleri kapsamında   Kızılköy Köyü İlköğretim Okulu`nda incelemelerde bulundu. Kızılköy Köyü İlköğretim Okulu`nda Taşkesen’i  İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Okul Müdürü Ramazan Maviş, okulun öğretmenleri ve köy sakinleri karşıladı.

 

Kızılköy Köyü İlköğretim Okulu Öğretmenler Odası`nda, okulda görevli öğretmenler ile bir araya gelen  Taşkesen,    `` Ülkemizin geleceği, sizin yetiştirdiğiniz gençlerin ellerinde olacaktır, yaptığınız bu meslek çok kutsal ve önemlidir. Bundan dolayı ki öğretmenlik mesleği özveri ve çok dikkat gerektiren bir meslektir`` dedi.

 

Taşkesen,  öğretmenler ile yaptığı sohbet sonrası Kızılköy Köyü İlköğretim Okulu sınıflarını gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Sıcak ve samimi birtamda gerçekleşen sınıf ziyaretlerinde Taşkesen, öğrencilere hediyeler vererek, derslerine çalışmaları ve öğretmenlerinin sözünden çıkmamaları yönünde öğütler verdi.

Taşkesen,  Kızılköy Köyü İlköğretim Okulu` ndaki ziyaret sonrası Kızılköy Köyü` nü gezerek köyde incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası köy sakinleriyle bir araya gelen Taşkesen, köyde yaşayan vatandaşların  sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, köyün önemli ihtiyaçları konusunda köy muhtarı Niyazi Yüksel` den bilgi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
DDD
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ